Koeling

Koeling

De koeling van jouw supermarkt, restaurantkeuken of opslagplaats verdient de meest efficiënte en budgetvriendelijke oplossing. Borcalor heeft 60 jaar ervaring in alle soorten koeltechnieken. Daardoor hebben we de nodige knowhow in huis om de ideale oplossing te ontwerpen. We begeleiden onze klanten vanaf het ontwerp tot de installatie, en zelfs daarna voor de optimalisatie, het onderhoud en het beheer van de installatie.

 

Duurzame koeling

Borcalor is gespecialiseerd in de laatste innovaties op het vlak van duurzame koeling, zoals CO2 en propaan. Bovendien heeft Borcalor, samen met Climagroup, de Green Deal Klimaatvriendelijke koeling ondertekend. Met dit initiatief willen we het gebruik van F-gassen als koelmiddel in supermarkten en voedingswinkels afbouwen. Je kan er dus prat op gaan: wij zoeken altijd naar de beste, meest energiezuinige oplossing op maat van jouw project.

Airconditioning

Van villa tot bedrijf

Trakteer je medewerkers en klanten op een aangenaam koele temperatuur wanneer ze jouw zaak betreden. Nu de zomers alleen maar warmer worden, is een degelijk aircosysteem onmisbaar. Airconditioning biedt maximaal comfort en bevordert de productiviteit van je medewerkers. Gelukkig zijn de nieuwste airco’s met een warmtepomp duurzaam en dus energie-efficiënter dan ooit.

Een specifieke expertise van Borcalor is die van airconditioning voor villabouw. Wij werken een gepersonaliseerd project uit binnen je budget en de beschikbare ruimte. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor het onderhoud en het herstel van je installatie.

Commerciële koeling

Toekomstgericht en energiezuinig

Je productie- of winkelactiviteiten moeten de koudeketen respecteren. Om die strikte wettelijke hygiënevoorschriften te kunnen naleven, wil je vertrouwen op een betrouwbare commerciële koelinstallatie. 
Maar ook je budget en het milieu beïnvloeden de keuze van de juiste koeloplossing. Door bijvoorbeeld met CO2 en propaan te werken, kunnen we jou een duurzame, toekomstgerichte  installatie aanbieden. En door voor deze duurzame oplossing te kiezen, verdien je die investering op lange termijn dubbel en dik terug.

Ook interesse in een toekomstproof en planeetvriendelijk koelsysteem?