Koeling

Dankzij de standaard geworden “airconditioning” in de auto is de behoefte aan het comfort van koeling in de auto, in huis of op bureel heel erg toegenomen.

Ijswater, direct expansie, grondwater, topkoeling, …. Ieder systeem heeft zijn specifieke kenmerken. Om te weten welke installatie het beste bij u past dienen op voorhand een aantal berekeningen te worden uitgevoerd.

Borcalor helpt u graag bij het bepalen welke systemen en toestellen het beste tegemoet komen aan uw wensen.

Industrieel & Retail

Van airconditioning tot industriële koeling, van nieuwe installaties tot het ombouwen van bestaande.

De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. In de industrie is het reeds een vaste waarde geworden. Voor iedere toepassing wordt een keuze gemaakt uit het meest efficiënte koelsysteem, gaande van gewone split - units, VRF – systemen, rooftops en lucht - of watergekoelde ijswaterchillers.

Voor industriële ruimtes bieden wij ons ‘eigen adiabatische koelsysteem’ aan nl. de borcool. Technische info kan u in de rubriek borcool terug vinden.

Particulier & Villabouw

Indien u bij uw moderne villa ook een moderne installatie wil, kunnen wij voor u als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf een gepersonaliseerd project uitwerken, binnen het vooropgestelde budget en ruimte.

Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor het onderhoud en het herstellen van uw installatie.

Na elke interventie op een koelinstallatie verzorgen we dan ook de bijhorende koelmiddelenboekhouding, zoals een goed vakman betaamt.