Opleidingscentrum

Binnen de huidige economie is kennis de dominante factor. De kennisvoorraad en het vermogen deze kennis te blijven ontwikkelen en toe te passen in innovatieve producten en diensten is cruciaal voor de toekomst.

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij aan de top van hun discipline staan en investeren daarom permanent in zowel interne als externe opleidingen. Hiervoor kunnen zij steeds terecht in ons opleidingscentrum. Hebben ze bijkomende of andere kennis nodig, dan zijn ook externe opleidingen mogelijk.

In het opleidingscentrum leren nieuwe werknemers de kneepjes van het vak. Hier kunnen zelfs onze meest ervaren techniekers en installateurs steeds bijleren en up-to-date blijven met de laatste technieken en toepassingen.

Wij geven zelfs een gerichte training aan het onderhoudspersoneel van het bedrijf waar we een installatie geplaatst hebben en aan de gebruikers van die installatie.

De wereld van koeling en klimatisatie staat nooit stil. Door deze gerichte en specifieke opleidingen kunnen wij steeds de kaart van de innovatie trekken.