Over Borcalor

Borcalor is sinds 1963 een gevestigde waarde in de wereld van verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Door steeds toenemende specialisatie zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat uw comfort+ wensen op maat kan realiseren.

Filosofie

Wij zijn er van overtuigd dat de enige goede klant een tevreden klant is. Directie en personeel doen er dan ook alles aan om U tevreden te stellen.

Om dit te bereiken legt Borcalor de nadruk op :

- Advies bij het ontwerp.
- Alternatieven bij de keuze en selectie van de toestellen.
- Een grote flexibiliteit tijdens de plaatsing.
- Een behoorlijke uitleg en technisch dossier aan het eind.

Want een tevreden klant is een goede klant.

Erkenning

Borcalor NV is erkend installateur met de volgende erkenningen:

Erkenning nr. 18 647
D16 -- Klasse 3
D17 – klasse 5
D18 – klasse 4

Habilitatie Gas nr. 02-01786-A

Borcalor is erkende 'Technicus in Vloeibare Brandstof'

Borcalor NV is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf


Borcalor is een Cerga professionele gasinstallateur.Borcalor is VCA gecertificeerd.

Onderdeel van Climagroup

Borcalor maakt deel uit van Climagroup, dé nationale specialist in koeling en HVAC met de slagkracht van een grote groep en de flexibiliteit van lokale spelers. Climagroup biedt de klant een totale ontzorging op vlak van HVAC aan, dit adhv flexibele totaaloplossingen: van het ontwerpen, installeren en optimaliseren tot het onderhouden, herstellen en beheren van technische koel- en HVAC-systemen. Via een resultaatgerichte én energiezuinige aanpak beoogt Climagroup een volledige klanttevredenheid op lange termijn.

De missie van Climagroup luidt als volgt: “Als familiale groep met diverse regionale vestigingen bieden wij een op maat gemaakte totaaloplossing met advies aan, in verwarming, koeling en ventilatie met respect voor onze klanten”.