Gandae VZW

Gandae Handling Atelier biedt tewerkstelling aan werkbekwame mensen met een lichte of matige mentale handicap, waarvan wordt vermoed dat zij niet binnen het gewone bedrijfsleven kunnen werken. Zij stellen mensen tewerk die van de overheid de toelating kregen om te werken in een beschutte werkplaats.

De gebouwen van Gandae in Gent waren toe aan een grondige opfrisbeurt, dus was het maatwerkbedrijf op zoek naar een HVAC-oplossing op hún maat. En die vonden ze bij Borcalor!

De productieruimte en kantoren van de site in Gent waren verouderd en te klein geworden. Daarom hebben ze de oude gebouwen in 3 fases afgebroken en een groot deel van de site voorzien van nieuwe, grotere gebouwen. Momenteel zitten ze in de laatste fase van dit driejarige project. Borcalor heeft de verwarming, het sanitair en de ventilatie van de nieuwe gebouwen voor zijn rekening genomen. Samen met het studiebureau hebben we een technische installatie voorgesteld, bijgestuurd waar nodig en uiteraard ook uitgevoerd. Met succes!

De nieuwe installatie zorgt voor een lager energieverbruik, minder belasting op het milieu én een hoger gebruikscomfort. Alles wordt automatisch geregeld en dat is uiteraard enorm aangenaam en tijdbesparend.