Ventilatie

Hoe wenst u uw verse lucht?

Direct van buiten, gefilterd, verwarmd, gekoeld, bevochtigd

Of misschien nog anders?

Borcalor helpt u bij de berekeningen en bepaling van uw persoonlijk klimaat.

Industrieel & Retail

Borcalor plaatst al jaren kleine, grote en zeer grote luchtgroepen voor allerhande toepassingen in kantoren en industrie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ruimte van luchttoevoer of luchtafvoer te voorzien. Dit kan via systemen met ventilatoren of via roosters boven ramen of in muren.

Particulier & Villabouw

Ook particuliere woningen worden nu steeds beter geïsoleerd, waardoor ventilatie niet alleen noodzakelijk, maar ook wettelijk vereist is.
Een goed ontworpen installatie beperkt latere uitbatingskosten. Borcalor zorgt altijd voor de meest duurzame oplossing.

Ventilatiesysteem C: Verse lucht komt op een natuurlijke manier binnen, vervuilde lucht gaat mechanisch naar buiten via roosters in het toilet, de douche, badkamer, berging en keuken. Om de verse lucht vlot te verspreiden, worden de binnendeuren onderaan afgekort of worden er ventilatieroosters ingewerkt. Ook tussen de binnenmuren kunnen roosters geplaatst worden.

Ventilatiesysteem D: De beste keuze als u op zoek bent naar de perfecte ventilatie! Zowel de aan- als afvoer van lucht gebeurt volledig automatisch zodat het klimaat binnen altijd optimaal is. Dit systeem wordt ook balansventilatie genoemd omwille van de gelijkmatige luchtverdeling. Gebruikt u een warmtewisselaar, dan verliest u zelfs geen warmte.

We hebben ook onze eigen service techniekers om uw ventilatiecomfort te onderhouden.